OTTELUT 2017

Takaisin
Kausi 2017 starttaa!

Sinisten toinen peräkkäinen ja historian neljäs kausi Kakkosessa alkaa juhlavasti Vapun aattona perinteikästä OTP:ta vastaan Castrenin kentällä Oulussa. Useamman viime kauden alempia sarjoja pelannut oululaisnippu on vaarallinen ja haastava vastustaja nuorelle KuFu-joukkueelle. OTP on pelannut yhteensä 14 kautta Mestaruussarjassa / Veikkausliigassa, tosin viimeisimmästä kaudesta on jo kulunut pidempi tovi. Nyt joukkue tekee uutta paluuta kansalliselle huipulle ja on tärkeänä osasena oululaisessa jalkapalloilussa tarjoamassa pelipaikkaa lupaaville oululaisille. Tosin riveissä nähdään jenkkivahvistuksena 23-v Timothy Wilson kokemusta tuomassa.

Sinisten joukkue on hieman ennen kauden alkua kärsinyt ikävistä loukkaantumisista ja sairasteluista, sillä pelistä ovat sivussa Juuso Pöyhönen(rannevamma), Jiri Nissinen(jalkavamma), Eetu Pellikka(pelimatka), Joona Lautamaja(jalkavamma), AV Räisänen(käsivamma), Jere Hiltunen(jalkavamma) ja Joel Vartiainen(saapuu Suomeen tulevalla viikolla). Näistä poissaolijoista Juuso Pöyhösen vamma vie miehen sivuun ainakin kevätkierroksen ajaksi, pahimmassa tapauksessa koko kaudeksi mutta tilannetta katsastetaan kesän edetessä.

Runsaista poissa-oloista huolimatta Sinisten pelaamisen taso säilyy varmasti hyvällä tasolla OTP-pelissä. Koko talven suhteellisen pienellä ringillä pelannut KuFu98 on tottunut taistelemaan sitkeästi ja jättämään kentälle kaikkensa. Mukana on peräti 7 kpl KuPS:n junioria sekä kokeneemmasta kaartista vanhuksina mukana olevat Santeri Saarenkunnas (vm. 94) ja Joonas Väisänen (vm. 90).

KuFu98 joukkue Oulussa; Jussi Vlasov & Sami Juvonen, Nuutti Tykkyläinen, Peetu Pöyhönen, Patrik Alaharjula, Joonas Väisänen, Ali Al-Musawi, Ilkka Iivonen, Mikko Pitkänen, Eetu Inkeroinen, Joonas Nissinen, Roope Kuosmanen, Santeri Saarenkunnas & Joona Hiltunen.

Kovalla taistelulla avauspisteitä jahtaamaan!!