OTTELUT 2017

Takaisin
Siniset matkustavat lauantaina täysin uuden vastustajan, Kakkosen vakiojoukkueen, GBK:n vieraaksi. Jo vuonna 1924 perustettu Gamlakarleby BK (GBK) ja on yksi Suomen vanhimmista jalkapalloseuroista. Viimeiset vuodet pääosin Kakkosta pelannut rykelmä tarjoaa hyvinkin monimuotoista jalkapallotoimintaa länsirannikolla ja on asemoinut itsensä hyvinkin vakuuttavasti Kokkolalaiseen jalkapallokulttuuriin.

GBK:n kausi on alkanut kahdella tiukalla ottelulla; avausottelussa hallissa pelatussa ottelussa joukkue taipui Kraftille 1-2 ja viime viikonloppuna joukkue haki 1-1 tuloksella avauspisteensä Herculekselta Oulusta. GBK on erityisen rutinoitunut joukkue ja pelaajat mm. David Carlsson (ex-IFK Mariehamn), Lawrence Smith ja viimeisimpänä Sievin futsalin SM-kultakaksikko Juho ja Jaakko Alasuutari vahvistavat joukkuetta. Luvassa on erityisen tiukka taistelu, sillä GBK on ollut perinteisesti erityisen vahva kotonaan.

KuFulaisten joukkue muotoutuu tutusti KuPS:n mukaisesti, siitä kuinka ja miten paljon eri pelaajat ovat saaneet peli-aikaa KuPS:ssa. KuFun omasta ringistä on osalla pelaajista ollut ikävästi flunssaa kuluneen viikon aikana, joten pelaajien kuntoa katsastetaan vielä perjantain harjoituksissa, jonka jälkeen kokoonpano alkaa pikkuhiljaa selkiytymään. Viime viikolla 0-3 koettu kotitappio AC Kajaanille on käyty läpi ja virheistä koetetaan ottaa opiksi.

Jouni Jäntti KuFusta; "Jokainen peli on meille haaste, mutta erityisesti se on mahdollisuus oppia uutta. Uskalluksen, rohkeuden ja kovan työnteon kautta voimme saada hyvän tuloksen. Hieman lisähaastetta tuo koko joukkueen yhteisten harjoitusten vähäinen määrä verraten lohkomme muihin joukkueisiin, joskin se on ollut tiedossa, eikä siitä pidä tehdä ongelmaa ja pyrimme muilla osa-alueilla paikkaamaan sen osion."

Sinisten vahvuudesta puuttuvat varmuudella Juuso Pöyhönen (käsivamma), Joona Lautamaja (jalkavamma), Antti-Ville Räisänen (käsivamma) ja Eetu Pellikka (ulkomaat). Muita flunssasta ja pikkukolhuista kärsiviä pelaajia on puolenkymmentä ja heidän pelikuntonsa katsotaan perjantaina.

Uusia kokemuksia kohden, GBK:n vieraaksi suunnaten, Panza KuFu Amala!!