OTTELUT 2017

Takaisin
Sinisten kauden toisen kotipelin vastustaja saapuu kaukaa länsirannikolta, Närpiöstä. Ruotsinkielisen alueen vahvasta, tomaateistaan kuulusta pitäjästä ponnistava Närpes Kraft on lukeutunut viime kaudet vahvaksi Kakkosen joukkueeksi. Joukkueella on takanaan yli 30 sesonkia Kakkosta sekä käynnit Ykkösessä vuosina 1997 ja 1999-2004.

Kuluneen suven KuFu98 & Kraft ovat aloittaneet yhtenevästi; saldot 2 voittoa - 1 tappio oikeuttavat joukkueet sarjassa sijoille 4.(KuFu98) ja 5.(Kraft). Kraftin tehokkain mies on alkukauden peleissä ollut Jonas Granfors (3 maalia). Kyseinen Granfors on lukeutunut Kraftin tehomiehiin kuluneen vuosikymmenen ajan, joten tarkkana Sinisten puolustus saa pelissä olla.

Siniset saivat GBK-peliin täydennystä vaihtopenkille alkukauden koitoksiin verrattuna. Uudet miehet toivat lisää virtaa kentälle, kuin vaihtoonkin ja seuraavilla viikoilla pelejä riittää runsain mitoin niin KuPS:n kuin KuFunkin mukana, joten miesten tervehtyminen on otettu ilolla vastaan. Joni Mäkelä nousi esille GBK-pelissä lätkätehoin 3+1, joskin häntä täydensivät toisella jaksolla koko Sinisten joukkue. Perjantain harjoitusten ja KuPSn pelin jälkeen tiedetään, keitä Sinisten mukana sunnuntaina Areenalla nähdään! Ilmeisen selvää on, että Hamed Coulibaly on ottamassa lisää pelituntumaa samoin kuin Jiri Nissinen & Mikko Pitkänenkin.

Reissusta palannut Eetu Pellikka noussee kokoonpanoon, joten yleisölle tarjotaan mahdollisesti jo useamman polven Pellikkaa Liiton sarjoissa. Tule katsomaan ja toteamaan, kuinka pojasta polvi paranee ja miten "Pele" pärjää miesten peleissä!!