OTTELUT 2017

Takaisin
Siniset kirvelevään tasapeliin Kettujen luolassa

Maanantaina Viitaniemen tekonurmella pelatussa JJK:n ja KuPS:n Kakkosessa esiintyvien reservimiehistöjen kohtaamisessa päädyttiin 1-1 tasapeliin, jossa kyllä vierailijoille jäi jossiteltavaa melkoisen paljon ottelun päätyttyä. Niin Eetu Pellikan, Eetu Inkeroisen ja Ali Al-Musawin miljoonan euron tuhlattujen paikkojen jälkeen Sinisille oli jäädä jopa luu käteen Keski-Suomen reissulta. Panu Väliahon yllättävän ratkaisun jälkeen peliä oli jäljellä reilut kymmenisen minuuttia, jona aikana Siniset saivat hierottua tasoituksen ja riittävän määrän paikkoja voittomaaliinkin, mutta taito ja onni eivät olleet tänään Sinisten puolella.

Avausjaksolla Villiketut saivat sumputettua Sinisten pelin, parhaat paikat sai luotua Eetu Pellikka niin itselleen kuin Ali Al-Musawille. Kumpikaan ei onnistunut, joten tauolle mentiin 0-0 lukemissa.

Toiselle jaksolle Villiketut saivat hieman paremmin pelistä otetta ja kohdepelaajana ollut kärjen yksinäinen Genc Kovaqi oli kohteena useimmiten. Ottelun avausmaalissa oli hieman tuuriakin Villiketuilla, sillä Sinisten omalta puolustusalueelta annettu vapaapotku ajautui Villiketuille ja Väliaholle, jonka viimeistely oli komea jättäen Miika Töyräksen vaille mahdollisuuksia, 1-0 78 min.

Siniset punnersivat väkisin tasoihin ja maalista vastasi aloittamaansa hyökkäykseen mukaan noussut Reetu Räsänen, joka survoi Villikettujen maalin edustalta 1-1. Tätä ennen oli Eetu Inkeroisella tyhjä maali edessään Nuutti Tykkyläisen keskityksestä, samoin Pellikalla oli avoin paikka Inkeroisen tarjoilusta, mutta pusku suuntautui kohti Villiketut-veskari Aati Riihimäkeä. Tässä pelissä Riihimäki oli todellakin mies paikallaan, joskin Siniset tekivät hänestä "man of the matchin".

Puolustus piti maalia lukuun ottamatta suhteellisen hyvin, mutta hyökkäyspäädyssä ruuti oli märkää. Yritystä oli hienosti, josta tänään ei palkittu kolmella pisteellä. Villikettujen joukkue oli sitkeä ja pelasi hienosti. Hieman peliä sekoitti nuori tuomari Juho Nieminen, jonka ratkaisut olivat tasaisen epäloogisia molemmille joukkueille, joskaan lopputulokseen ne eivät vaikuttaneet.

Jouni Jäntti: "Vastustaja oli tänään sitkeä ja teki pelimme inhottavaksi. Joskin meillä oli kyllä tarvittavat paikat voittomaaleihinkin, mutta tänään emme osuneet yhtä kertaa enempää. Villikettujen taktiikka onnistui ja heillä oli tänään hitusen tuuriakin. Myllytimme varsin hyvin, eikä tästä pidä päätä pensaaseen pistää. Perjantaina on uusi peli ja tästä matsista jäi varmasti pelaajillemme nälkää PK:ta vastaan, joten latausta siihen peliin ei tarvinne hakea."

*** Nuutti Tykkyläinen
** Joonas Nissinen
* Reetu Räsänen

Sinisten pelit jatkuvat perjantaina 2.6 klo 18.30 ennakkoon todella mielenkiintoisella paikallispelillä, kun 80-v juhlavuottaan juhliva PK-37 saapuu Savon Sanomat Areenalle. PK:n riveissä esiintyvät vielä viime kaudella Sinisten paitaa kantaneet Joonas Ojantie & Erno Nissilä. Kyseinen kaksikko oli useita kausia KuFulaisten johtohahmoja erottuen nyt edukseen iisalmelaisten riveissä. Sähköä, sähinää ja kovia tilanteita luvassa Areenalla!!

JJK-Villiketut; Aati Riihimäki, Panu Väliaho, Matti Kohonen, Jan Rytilahti, Niko Högbacka, Oskari Sallinen(v), Genc Kovaqi(v), Jonne Porkka(74 min Eero Torkkola), Niko Kinnunen(87 min Roope Ervasti), Gentrit Kovaqi(v), Vertti Lepo(55 min Jarkko Heimonen).
Vaihtoon; Tatu Österlund.

KuFu98; Miika Töyräs, Reetu Räsänen, Nuutti Tykkyläinen, Eetu Pellikka, Peetu Pöyhönen(v), Ali Al-Musawi(73 min Eetu Inkeroinen), Mikko Pitkänen(v), Joonas Nissinen, Jiri Nissinen(v), Joel Vartiainen(46 min Joonas Väisänen), Santeri Saarenkunnas(71 min Antti-Ville Räisänen).
Vaihtoon; Jussi Vlasov, Joona Hiltunen.

JJK-Villiketut - KuFu98 1-1, (0-0).
72 min 1-0 Panu Väliaho
83 min 1-1 Reetu Räsänen (Eetu Inkeroinen)