OTTELUT 2017

Takaisin
Tänään Areenalla pelataan Kakkosen C-lohkon mielenkiintoinen paikalliskamppailu KuFu98 ja iisalmelaisen PK-37 välillä. Joukkueet ovat tuttuja toisilleen useiden viime kausien ajalta ja katsojille mielenkiintoiset kohtaamiset saavat jatkumoa PK:n noustessa 80-v juhlavuotensa kunniaksi Liiton sarjoihin, Kakkoseen. Viime kausien aikana KuFulaiset ovat olleet keskinäisissä peleissä niskan päällä ja kaksi vuotta sitten Sinisten nousu Kakkoseen sinetöityi juuri 3-0 voitolla PK:n vieraillessa Areenalla ollen katselemassa Sinisten juhlintaa.

Lasse Vornasen valmentama PK pelaa omien kykyjensä mukaista sisukasta ja taistelevaa futista, jossa kentällä annetaan ja jätetään kaikkensa. Peli perustuu muutamien johtohahmojen ympärille; maalivahti Ville Kosonen, puolustuksen Joonas Ojantie & Juho Ruotsalainen, keskikentän Erno Nissilä & Jani Vidgren ja kärjen Teemu Leskinen ovat ne henkilöt joilta odotetaan johtajuutta ja ratkaisuja molemmissa päädyissä kenttää. PK on erityisen vaarallinen ja vahva erikoistilanteissa, joten nyt KuFun nuorisokaarti pääsee mittaamaan omaa jätkämäisyyttään ja tilannekovuuttaan pelissä.

Sinisten koostumus säilyy pitkälti samanlaisena mitä se oli maanantaina Villikettujen luolassa. Tällöin joukkue kärsi tehottomuudesta maalipaikoissa, jota lähdetään nyt terävöittämään. Joukkueen terveystilanne on ok, joskin Jussi Vlasov joutui jäämään sivuun vatsataudin vuoksi. Tuoreena miehenä rosteriin saapuu opiskelukiireet taittaneen Sharp Räsäsen.

Joukkueet ovat sarjassa sijoilla ja . Sinisillä on takanaan kaksi tasapeliä, joista tehokkaammalla omalla pelillä olisi ollut napattavissa voitotkin. Tila ja aika on aikuisten peleissä junioripelejä vähäisempää, joka on näkynyt viimeistelyssä.

PK on saanut oman pelinsä varsin mallikkaaseen formuun, joukkue raapi varsin varamiehisenä kaikille hankalalta Tornion reissulta tasapelin ja pelasi viime kierroksella kotonaan tasapelin oman hallintansa päätteeksi ja hukatun rankkarinsa turhauttamana.

Kaksikko Ojantie -- Nissilä ovat edustaneet Sinisiä usean kauden ajan, joten kaksikon esiintyminen vierasjoukkueen nutussa tuo oman lisämausteensa peliin. Sinisten Joonas Väisänen on taasen PK:n kasvatti ja hänellä on vastassa useita tuttuja pelikavereita aiemmilta vuosilta.

Siniset lähtevät yrittämään PK:n kaatoa joukkueella; Miika Töyräs, Sami Juvonen; Sharp Räsänen, Reetu Räsänen, Nuutti Tykkyläinen, Eetu Pellikka, Peetu Pöyhönen, Joonas Väisänen, Ali Al-Musawi, Mikko Pitkänen, Eetu Inkeroinen, Joonas Nissinen, Antti-Ville Räisänen, Joel Vartiainen, Santeri Saarenkunnas ja Joona Hiltunen.

ONNITTELUT 80-V PK:lle!