OTTELUT 2017

Takaisin
Nuori KuFu-joukkue starttaa lauantai-aamulla Jääskeläisen Auton bussilla kohden Torniota ja Pohjan Stadionia. Perinteisesti kova kotijoukkue TP-47 on erittäin tasaisen C-lohkon sarjataulukossa hieman yllätykseksi vasta sijalla 5. saldolla 3 voittoa -- 1 tasapeli -- 3 tappiota, maalisuhde 11-10.

Kovasti kauteen satsannut Torniolaisryhmä omaa erittäin vahvan ammattilais- / puoli-ammattilaisrykelmän, jonka kirkkaimpina tähtinä tuikkivat PS Kemin joukkueessa Liigaa pelannut Ryan Gilligan ja Pohjolan oma paikallistähti Tuomo Könönen (mm. PS Kemi, RoPS, MYPA). Lisäksi maalinteosta ovat vastaavat Jaakot Pyyny (6 maalia) ja Paavilainen (3 maalia) tuovat varmasti haastetta kuopiolaisille. Muu kuin voitto olisi ehdottomasti paha pettymys kotijoukkueelle.

Kuopiolaiset lähtevät peliin hieman tuntemattomammalla koostumuksella, kun Liiga-KuPS:n pelikiellot, muutamat loukkaantumiset ja sunnuntain Klubi-peli verottavat lähtijöiden määrää. Mukaan lähtevillä onkin nyt oiva sauma testata omaa osaamistaan ehdottomasti Kakkosen huipputason vastustajaa vastaan. Viime pelissä kuopiolaisilla oli hieman epäonnea ja huolimattomuutta maalipaikoissa, joita on kovasti harjoiteltu kuluneen viikon aikana.

Ottelu näyttää, kuinka opit ovat menneet perille ja millainen tulos valotaululla paistaa ottelun jälkeen.

Rohkeasti haastamaan ennakkosuosikkia, Siniset taistelevat!!