OTTELUT 2017

Takaisin
Siniset pääsevät pitkästä aikaa tiistaina tutulle kotikentälleen, Savon Sanomat Areenalle, jossa Siniset pelaavat itseasiassa viikon molemmat ottelunsa(27.6 klo 18.30 KuFu98 - KajHa ja Su 2.7 klo 16.00 KuFu98 - ViFK). Ensin kylään saapuu sarjanousija, viime peleissä oivaan vireeseen äitynyt Kajaanin Haka, KajHa. Sarjataulukossa peräkkäisiltä sijoilta löytyvät KuFu(9) ja KajHa(10) ovat ohittaneet sarjasta ensimmäisen kolmanneksen. Viime peleissä KuFu on kärsinyt kolme peräkkäistä niukkaa yhden maalin tappiota (0-1 PK-37, 1-2 Hercules ja 1-2 TP-47), jotka ovat varmasti sisuunnuttaneet Siniset. Peleissä oli omien paikkojen paremmalla hyödyntämisellä tarjolla enemmänkin pisteitä, nyt jäädyn nollan sijaan.

KajHan peli on sen sijaan ollut viime peleissä tuloksekasta. Viimeisimmät pelit (3-1 Hercules, 1-2 ViFK, 3-2 PK-37) ovat kerryttäneet pistepussia kuuden pisteen verran. KajHan tehokkaimpia maalintekijöitä Kakkosessa ovat olleet Leevi Kemppainen (3) ja Lucky Nwanneka (2).

Talvella joukkueet kohtasivat kahdesti, joissa Siniset veivät niukat voitot (2-0 ja 1-0). Noista peleistä joukkueet ovat muokkaantuneet jonkin verran ja Kajaanilaiset ovat totutelleet Kakkosen tasolle varsin mallikkaasti.

Tiukkaa vääntöä Areenalla tiistaina, tervetuloa kannustamaan Siniset voittoon!!!