OTTELUT 2017

Takaisin
Kuopiolaisten viikon toisen kotipelin vastustaja saapuu länsirannikolta, Vaasasta. KuFu98 ja ViFK kohtaavat ensimmäisen kerran historiansa aikana, joten tänään iltapäivällä kirjoitellaan uutta jalkapallohistoriaa.

ViFK on perustettu jo vuonna 1900 ja joukkueella on ollut eri palloilulajien kirjoa aina jääkiekkoa, jääpalloa ja jalkapallotoimintaa. Viimeiset vuosikymmenet joukkueella on ollut pelkästään jalkapallotoimintaa miesten ja naisten puolella.

ViFK on esiintynyt aikoinaan SM-sarjassakin sekä useita vuosia Ykkösessä. Viime kausina joukkue on keikkunut Kakkosen kärkisijoilla / Ykkösessä, joten erityisen kova vastustaja on tänään Areenalle saapumassa.

ViFK:lla on useita lukuisia pelaajia, joiden esityksiin kannattaa tänään kiinnittää huomiota. Kakkosen maalipyssy Casper Källberg (9 peliä / 8 maalia), Aleksi Pöntinen (9 peliä / 4 maalia) ja keskikentän maestro ex-VPS Tony Björk (9 peliä / 3 maalia) kanssa KuFulaiset tänään olla erityisen vaarallisia. Toki vierailijoilla on muitakin ratkaisuihin kykeneviä pelaajia, joten oiva haaste ja mahdollisuus tämän päiväinen peli on kokemusta hakeville kuopiolaisille. Nöyränä, mutta ei nöyristellen.

Sinisten kokoonpanosta uupuu jalkavaivainen Joel Vartiainen ja pitkä-aikaisloukkaantunut Juuso Pöyhönen. Muutoin joukkue on mukavassa formussa ja harjoituksissa ollaan pyritty kiinnittämään huomiota molempien kenttäpäätyjen boksi-pelaamiseen, joissa on ollut selkeitä parannuskohteita.

Maalilaulua ei ole tänä kesänä Savon Sanomat Areenalla liiemmälti soitettu, josko tänään irtoaisi kotijoukkueelta iloisesti soundit!!

Joukkue aloittaa pitkälti samanlaisella koostumuksella, kuin tiistaina pelatun KajHa-pelin, joskin pienet muutokset ovat mahdollisia. KuFu98 kokoonpano ViFK-ottelussa:

Jussi Vlasov & Sami Juvonen, Sharp Räsänen, Reetu Räsänen, Joona Lautamaja, Nuutti Tykkyläinen, Eetu Pellikka, Peetu Pöyhönen, Patrik Alaharjula, Joonas Väisänen, Ali Al-Musawi, Ilkka Iivonen, Mikko Pitkänen, Eetu Inkeroinen, Roope Kuosmanen, Antti-Ville Räisänen, Santeri Saarenkunnas ja Joona Hiltunen.

Sinistä Magiaa Areenalla!!!