OTTELUT 2017

Takaisin
Lauantaina Pietarsaaren Länsikentällä kohtaavat Ykkösen Jaron ja Veikkauliigan KuPSn farmijoukkueet, JBK & KuFu98. JBK:ssa esiintyy muutamia varsin mielenkiintoisia pelureita. FC Torontosta kesäksi JBK:hon siirtynyt keskuspuolustaja Johan Brunell(synt. 1991) omaa kokemusta niin Liigasta kuin Ykkösen peleistäkin. Hänen pelillinen panoksensa on ollut erityisen tärkeää JBK:lle. Joukkueesta löytyy lisäksi muitakin ehdottoman taitavia pelaajia, joilla on palava halu nousta Jaron rinkiin ja siitä urallaan eteenpäin.

Viime peleissä JBK:lla ja KuFu98:lla on ollut tuloksellisesti mollivoittoista. 5 viimeisimmästä pelistään JBK:lle on kertynyt 1 voitto - 4 tappiota. Sinisten saldo on taasen 1 tasapeli - 4 tappiota. Nyt molemmilla joukkueilla on tarkoitus haalia lisää pisteitä laareihinsa.

Sinisten pelaaminen on pelillisesti ollut koko kesän mukavassa formussa, joskin maalinteko on tökkinyt melkoisen pahoin, jonka vuoksi pisteitäkään ei ole kertynyt toivotun laisesti. Kakkosen pelit ovat nostaneet LiigaKuPSn rinkiin tälle kaudelle jo melkoisen vahvoin ottein Nissiset; Joonas ja Jiri ovat olleet vakuuttavia KuPSn mukana, joka on varmasti lämmittänyt Sinisten kannattajia. Kuka / ketkä ovat seuraavia Liigaan tyrkylle olevia pelaajia? Jokainen peli on näytönpaikka ja nyt näitä näyttöjä lähdetään antamaan JBKn vieraaksi.

Sinisten rivit vahvistuvat tarkemmin perjantain viimeistelyharjoituksissa, joskin joukkue on saanut tämän viikon harjoitella tutulla koostumuksellaan.

Uusi vastustaja, uusi mahdollisuus!!