OTTELUT 2017

Takaisin
Sinisten pelikausi 2017 on kääntynyt puolenvälin ylitse ja loppukauden peli-ohjelma on pitkälti kotipelipainotteinen (6 kotona / 4 vieraissa) ja vieraspeleistäkin kaksi on paikalliskoitoksia, kun käydään PK-37(Iisalmi) ja KajHa(Kajaani) luona kyläilemässä.

Kotona pelattavien pelien sarjan aloittaa yksi sarjan kovimpia joukkueita, Kokkolan GBK:ta vastaan. Kevätkierroksella Siniset yllättivät GBK:n heidän kotikentällään erityisen tehokkaalla viimeistelyllään peräti 0-5 lukemin, joskin ottelu oli paljon numeroita tasaisempi. GBK:lla oli 0-0 tilanteessa muutamia varsin maukkaita viimeistelypaikkoja, joihin Sinisten puolustus tai GBK:n huolellisuus unohtuivat täysin. Kyseisen pelin jälkeen GBK on petrannut erityisen paljon pelaamistaan ja joukkue majailee tällä haavaa sarjataulukon ylemmässä kastissa sijalla 4. GBK:n saldo on 6 voittoa -- 3 tasapeliä -- 3 tappiota, maalisuhde 20-15 ja joukkueella on allaan peräti 6 tappiottoman pelin saldo, johon kuuluu mm. sarjaykkösen AC Kajaanin kellistäminen vieraskentällä 1-2 lukemin.

Tehokkaimpia viimeistelijöitä GBK:ssa ovat olleet erityisen hyvän potkutekniikan omaava Lawrence Smith (5 maalia) ja ex-Liigapelaaja (MiFK, Jaro, HJK) David Carlsson (4 osumaa).

GBK perustaa pelinsä erittäin tiiviiseen koko joukkueen puolustamiseen, erikoistilanteisiin ja nopeisiin vastahyökkäyksiin, joten tarkkana Siniset saavat kotipelissään olla.

Sinisten pistesaldo ei ole täyttynyt kuluneella kaudella toivotusti ja varsinkin kotipelit ovat tökkineet tuloksellisesti. Nyt viime vieraspeleissä on kuitenkin pelillisesti nähty parempaa ja pirteämpää KuFua, joten kotiyleisölle onkin luvassa varmasti raikasta paikallista futista! Joukkue saanee mukaansa muutamia KuPS:n riveissä esiintyviä pelaajia ja nimet Urho Nissilä, Ilmari Niskanen ja Salomon Duah ovat torstaina pelituntumaa hakemassa Sinisestä paidasta. Lisäksi mukana ovat tuttuun tapaan kuluneella kaudella esiintyneet Joonas Nissinen, Eetu Pellikka ja Patrik Alaharjula, joten kotiyleisö saa nyt haluamaansa herkkua, kun paikallinen nuoriso näyttää osaamistaan Savon Sanomat Areenalla!!

Haaste on luja, kun rutinoitunut ja vahva GBK on vastassa. Haasteet on tehty voitettaviksi ja siihen Sinisessä leirissä tähdätään torstai-iltana!!

Ole paikalla tukemassa ja kannustamassa Siniset voittoon!! Nyt tarvitaan jokaisen kannustusta paikalle!!