OTTELUT 2017

Takaisin
Sinisten kausi kääntyy viimeiselle kolmannekselle ja edessä olevat pelit ovat todella mielenkiintoisia. Sarjassa sijat 7-12 ovat vielä täysin avoimet, joten syksy on mahdollisuuksia täynnä ja avaimet ovat täysin KuFulaisten omissa hyppysissä.

Edellisen kierroksen pelissään PK-37 kärsi lopulta hienon alun ja 0-1 johdon jälkeen peräti 4-1 tappion Herculeksen vieraana Castrenin kentällä. Tuomas Halonen oli tuttuakin tutumpi viimeistelijä PKn paidassa. Halosella täysosumia kuluneelle kaudelle on kertynyt jo 8 kappaletta, joten armottomasta maalintekijästä on kyse. Muita kunnostautuneita maalintekijöitä PK:ssa ovat kuopiolaisille tutut Erno Nissilä & viimeisen pelinsä kuluvalla sesongilla pelaava Arttu Heinonen (3 maalia). 4 maalin Jani Vidgren puuttuu ottelusta korttitilin täytyttyä toistamiseen kuluneella kaudella, tämä kertoo osin PKn pyrkimyksen pelata; kovaa ja miehekkäästi, joten siihen pitää osata KuFulaisten osata vastata oikein takaisinkin. PK-37 valmentaja Lasse Vornanen osaa psyykata joukkueensa sellaiseen liekkiin, että alta pois. Nyt on Sinisillä saumat näyttää osaamistaan.

Kevään ottelu päättyi PKn 0-1 vierasvoittoon Savon Sanomat Areenalla. Tällöin maalin juonivat Erno Nissilä & Joonas Ojantie laitavapaapotkusta, joiden kanssa Siniset saavat olla erityisen keskittyneitä torstainakin. PK-37 oli kevään ottelussa muutoinkin erityisen hyvä ja Miika Töyräs KuFu-maalissa esti suuremmalta tappiolta, joten nöyrin mielin Siniset saavat lähteä torstain peliin.

Joukkueet löytyvät sarjataulukosta peräkkäisiltä sijoilta; PK-37 on 7. 18 pisteellä ja KuFu98 8. 16 pisteellään.

Siniset puristivat viime pelissä 1-0 voiton JJK-Villiketuista erittäin tiiviin puolustuspelinsä ansiosta. Pelissä mentiin selkeästi tulostavoite edellä, joten hyökkäykset eivät olleet aina niin kauniita. Tämä oli sikäli onnistunut muutos, myös muistutus siitä, että voittoja ei voida ottaa aina kauniilla pelillä ja sen jälkeen tullaankin kysymykseen, mikä onkaan kaunis peli? Joukkueella on selkeä pyrkimys pelata pallollista peliä, joskin Kakkosen kovat koitokset ovat osoittaneet joukkueharjoitusten merkityksen, sillä varsinkin alkukaudesta Siniset selkeästi kärsivät yhteisharjoitusten vähyydestä. Molemmilla maali-alueilla joukkue otti kuokkaan lähes järjestään. Nyt siihen on saatu muutosta, joka alkaa pikkuhiljaa näkymään tulostaulullakin.

JJK-Villiketut peli ratkaistiin vuorostaan onnistuneella erikoistilanteella, vaikkakin Sinisillä oli saumat kohennella numeroita pelitilannemaaleillakin, jotka sittemmin hukattiin. Nyt vastustaja on selkeästi Villikettuja fyysisempi, johon täytyy olla valmiina heti ottelun alettua.

Joukkue selviää tuttuun tapaan keskiviikkona, mutta se on selvää, että taistelu-ilmettä löytyy kaikilta Sinisen paidan päälle laittaneelta!!

Kevään peliä parantamaan ja voittoa tavoittelemaan!!!