OTTELUT 2017

Takaisin
Lauantaina panokselliset pelit jatkuvat Savon Sanomat Areenalla, kun vastakkain ovat KuFu98 sekä JS Hercules Oulusta. Joukkueet ovat sarjataulukossa likipitäen peräkkäisillä sijoilla, Hercules 8. ja KuFu98 10. Joukkueita erottaa vaivainen 1 piste, joten pelillä on suuri merkitys, kun pelikautta on jäljellä 6 ottelun verran.

Alkukesästä joukkueet kohtasivat Castrenin kentällä, jolloin kokenut Hercules niisti 2-1 kotivoiton Sinisistä, vaikkakin ottelun alku lupaili tällöin kaikkea muuta. Tällöin Siniset siirtyivät johtoon heti ottelun avausminuuteilla ja hallitsi ensimmäistä varttia mielin määrin, mutta Mikko Suomelan 2 maalia jättivät pisteet Ouluun. Suomela onkin ollut Herculeksen kovin maalipyssy 8 osumallaan. Hän on ollut viimeisen kuukauden telakalla ja hänen viittaansa ovat kantaneet Sami Karjalainen (6 maalia) ja Paul Obi (5 maalia), joten tarkkoina saa Sinisten puolustus lauantaina olla. Herculekselta on lupa odottaa mitä tahansa!!

Sinisten treeniviikko on sujunut kovaa treenatessa ja syksyä kohden kuntokäyrä näyttää positiivista suuntaa. Viimeisissä kotipeleissä on tullut myös tulosta pisteiden muodossa, vaikkakaan maaliverkot eivät ole vielä liian tiuhaan vastustajan kenttäpäädyssä soineet. Kotijoukkueen vahvuutena on ollut maalien jakautuminen useammalla pelaajalle, joten vastustajien onkin hankalaa scoutata, kenet pitäisi kiinni. Mukana pelissä ovat jo kuluneen kauden aikana tutusti olleet nuorisopelaajat KuPS:sta, joskin päivän aikana kokoonpano selkiytyy tarkemmin.

Se on selvää, että täyttä pistepottia Siniset lähtevät tavoittelemaan ja kentälle jättämään kaikkensa!!

NYT TARVITAAN KANNUSTUSTA JA ÄÄNTÄ KATSOMOON!!! OLE PAIKALLA!!