OTTELUT 2017

Takaisin
Sinisten pelikausi alkaa kääntymään viimeisille, tärkeille peleille. Sarjaa on jäljellä 5 ottelun verran, joista kolme pelataan tutulla Savon Sanomat Areenalla. Tänään vastaan saapuu vieraita pohjoisesta, TornionPallo-47, TP-47. TP-47 on Suomi futiksen perinteikkäimpiä joukkueita, jolla on kokemusta aina pääsarjatasolta saakka. Joukkueen kulmakivinä menneinä vuosikymmeninä toimineet venäläispelaajat Oleg Eprintsev & Alexey Zhukov toimivat nykyisin valmennusportaassa kehittäen pohjoisen alueen pelaajia. Pienestä asutuksesta johtuen, joukkue täydentää runkoaan ulkomaalaisilla täsmähankinnoilla, joiden avulla joukkue taisteli vielä keskikesään saakka lohkon ykköspaikasta. Joukkueen terävintä kärkeä edustavat kärjen Jaakko Pyyny (12 maalia) ja Thomas Koroma (5 maalia), jotka ovat todella vaarallisia maalipaikoille päästyään.

Sinisten joukkueen runko on loppukauden ajan selvillä. Nyt pelaajaliikenne KuPSn ja KuFu98n välillä on päättynyt aikuisten pelaajien osalta siirtoikkunan sulkeuduttua. Reetu Räsänen edustaa loppukauden ajan Sinisiä. Juniori-ikäiset (v.1997 ja myöhemmin) saavat sen sijaan siirtyä vapaasti joukkueiden välillä, kuten tähänkin saakka pelikaudella. Iltapäivän pelistä puuttuvat maajoukkue-edustusten vuoksi Eetu Pellikka & Johannes Kytilä. Lisäksi loukkaantuneina ovat Peetu Pöyhönen, Jussi Vlasov ja Jere Hiltunen.

Jalkeille saadaan siltikin kyvykäs ja ennen kaikkea motivoitunut joukkue, joka on valmis taistelemaan voitosta päätösvihellykseen saakka!

Sinistä energiaa tänään Areenalla klo 17.00!! Ole Sinäkin!!