OTTELUT 2017

Takaisin
KajHa - KuFu98

Syyskierroksen 19 kierroksen ottelussa KajaaninHaka ja KuFu98 iskevät yhteen Kajaanin Liikuntapuistossa. KajHa on viime kauden sarjanousija, jonka pelit ovat parantuneet viime kierroksilla siinä määrin, että joukkue on äitynyt taistelemaan kynsin hampain sarjapaikkansa puolesta. Joukkue on saanut täsmä vahvistuksen OPS:sta, Borges De Souza Vitor on iskenyt 4 KajHassa pelaamassaan ottelussa 3 maalia, joten kärjen Leevi Kemppainen (7 maalia) on saanut oivan aisaparin itselleen. KajHa pelaa kauden 4 viimeisimmästä ottelustaan peräti 3 kotikentällään, joten joukkue on vahvoilla loppukauden peleissään.

Kiilaa lähtee iskemään vierailija KuFu98, joka sekin on petrannut kauden edetessä peliään, saaden miehistölleen alle yhteisiä harjoituskertoja. Joukkue jäi viimeisimmässä pelissä Savon Sanomat Areenalla suureksi pettymyksekseen 1-1 tasapeliin TP-47 vastaan. Joukkue loi lukuisan määrän maukkaita maalipaikkoja, mutta viimeistely-yritykset olivat sen verran nuhaisia, että niistä ei saatu tehtyä yhtä maalia enempää. Nyt nuhaa on hoidettu alkuviikon ajan ja torstaina ovat Siniset valmiina iskemään KajHan puolustukseen.

Joukkueesta ovat sivussa jalkavaivaiset Peetu Pöyhönen, Jussi Vlasov, Jere Hiltunen sekä käsivammaansa poteva Juuso Pöyhönen, sekä pelikieltoinen Eetu Inkeroinen ja koulunsa aloittanut Ilkka Iivonen. Kuopiolainen juniorimylly tuottaa kuitenkin sen verran laatua, että joukkue saa matkaan täyden miehistön ja valmennuksella onkin täysi työ miettiä sopiva koostumus kentälle.

Jääskeläisen Auton kyydityksellä pisteistä taistelemaan ja itseään säälimättömästi peliin laittamaan!!!