OTTELUT 2017

Takaisin
OTP tylytti Sinisiä

Jo Kolmoseen tippumisen varmistanut OTP tylytti kotijoukkue KuFu98 viimeisellä kympillä syntyneillä maaleilla 1-2 ja otti kuitin alkukauden tappiolleen. Tappio oli erityisen karvas pala, sillä avausjaksolla peliä hallinnut ja muutamia todella maukkaita paikkojakin luonut kotijoukkue romahti vasten odotuksia ottelun lopulla. Voitto oli OTPlle vasta kauden toinen, joten tappio oli todella karvas Sinisille.

Joonas Nissisen komea laukaus vei kotijoukkueen 1-0 johtoon Eetu Inkeroisen hienon alustuksen jälkeen. Vielä avausjaksolla peli oli täysin hallinnassa ja keskikenttää hallitsi Antti-Ville Räisänen omalla peli-esityksellään. Mies loukkasi itseään kuitenkin jakson lopulla ja tämän jälkeen Siniset menettivät peliotteensa. OTP sai siirrettyä peli-otetta Sinisten kenttäpuoliskolle osin laitojen ja varsinkin keskustan kautta.

Sinisillä oli omat paikkansa, mutta Ali Al-Musawin ylärimaa lähemmäksi eivät Siniset päässeet ja noita ylärimoja tai "läheltä piti"-paikkoja on tällä kaudella riittänyt. Tehdyt maalit ratkaisevat ja näkyvät tulostaululla, se on varsin tylyä kertomaa Sinisille tällä kaudella. Nyt nuorten miesten pitää päästä tästä kirouksesta eroon ja nousta ylemmälle tasolle.

Jo etukäteen vaaralliseksi pelimieheksi tiedetty Topi Järvi näytti sitten pelaamisen mallia, kun mies pääsi varsin vapaasti purjehtimaan keskeltä laukaisupaikkaan ja kuudentoista rajalta lähtenyt laukaus jätti Miika Töyräksen voimattomaksi KuFu-maalilla 1-1 82 min. Ja sitten ottelun lopulla tuli Sininen pimennys; Järvi pääsi jälleen kokeilemaan laukaustaan, josta kulmapotku OTPlle. Takatolpalta kävi sitten voittomaalin nikkaamassa OTPn Juho Mäkitaro, 1-2 90+1 min.

Ottelu kertoi Sinisten koko kauden riivaamat ongelmat; tehottomuus hyökkäyspäädyssä ja herpaantuminen omassa boksissa.

*** Joonas Nissinen
** Antti-Ville Räisänen
*Roope Kuosmanen

Taistelu jatkuu ja tilanne sarjapaikan suhteen on edelleenkin Sinisten omissa käsissä. Matka jatkuu Vaasaan, ViFKn vieraaksi 24.9. Kausi päätetään LA 30.9 JBKta vastaan. Viimeiseen kotipeliin tarvitaan kannustusta katsomoon!!

KuFu98; Miika Töyräs, Reetu Räsänen, Joona Lautamaja, Nuutti Tykkyläinen, Patrik Alaharjula, Joonas Väisänen, Eetu Inkeroinen(v)(77 min Myan Doot), Joonas Nissinen, Roope Kuosmanen, Antti-Ville Räisänen(46 min Ali Al-Musawi), Joona Hiltunen.
Vaihtoon; Sami Juvonen, Miska Mwegerano.

OTP; Juuso Särkelä, Niko Junkkari, Juho Mäkitaro, Niko Isola(46 min Timo Keränen), Josey Dziadulewich, Henry Himanen, Miika Lammela(83 min Ville Valkama), Mika Laaninen(67 min Ari-Pekka Mansikkamäki), Topi Järvi, Alexander Jibrin, Niko Ronkainen(v).
Vaihtoon; Akseli Syrjälä, Jyri Vääräniemi, Santeri Laatikainen.

KuFu98 - OTP 1-2, (1-0).
18 min 1-0 Joonas Nissinen (Eetu Inkeroinen)
82 min 1-1 Topi Järvi
90+1 min 1-2 Juho Mäkitaro