OTTELUT 2017

Takaisin
Sinisten pelikausi kääntyy kauden 2017 osalta maalisuoralleen ja kausi päätetään kotoisalla Savon Sanomat Areenalla. Vastaan saapuu uusi tuttavuus Sinisille kyseisellä kentällä, JBK Pietarsaaresta. Kesällä joukkueet kohtasivat mielipuolisessa Kakkosen matsissa Pietarsaaressa ja tällöin päädyttiin 2-2 lukemiin. Sinisten maaleista vastasi kahdesti Jere Hiltunen, joka oli tällöin "man of the match". JBK:sta onnistuivat Rasmus Korkea-Aho ja Viktor Strömbäck avausjaksolla. Siniset kirivät tällöin takaa tasoihin ja ottelusta olisi ollut otettavissa ehdottomasti kolme pistettäkin, joskin tällöin peli menetettiin omiin huolimattomuuksiin.

JBK toimii Ykkösessä pelaavan Pietarsaaren Jaron farmijoukkueena ja joukkueiden yhteistyö on kantanut hedelmää varsin mukavasti, sillä nuoria pelimiehiä on sinkoutunut JBK:n kautta Jaron mukaan Ykköseen ja sitä kautta Ruotsinkin kentille saakka pelaamaan.

Sinisten pelikausi on ollut henkisesti vaativa. Joukkue on pelannut varsin mukavaa, yleisöystävällistä ja ennen kaikkea pelaajia kehittävää jalkapalloa, mutta tuloksen teko on hieman ontunut matkan varrella ja pistepussi ei ole ehkäpä kertynyt toivotulla tavalla. Tämä kulunut kausi on kuitenkin ollut ja pistänyt nuoret kuopiolaiset sen verran lujille, että tulevaisuudessa näitä tulevia tähtiä ei lannisteta pienessä, eikä hieman suuremmassakaan puhurissa. Eteenpäin on menty määrätietoisella työllä. Kova työ palkitaan aina elämässä, ennemmin tai myöhemmin ja sen Siniset tietävät.

Tule nauttimaan laatufutiksesta paikan päälle ja kannustamaan Savon Sanomat Areenalle Siniset kauden päätösmatsissaan kotivoittoon!! Kentällä ovat takuuvarmasti oman kylän pojat!!!