OTTELUT 2018

Takaisin
Siniset aloittavat pelikautensa 2018 Talvisella Derbyllä Joensuun JIPPOA vastaan. LA 20.1 klo 16.45 alkava ottelu mittauttaa samalla joukkueiden mittasuhteita tällä erää ja antaa molempien joukkueiden valmentajille hieman suuntaa, miten ja missä kohtaa treenikausi on menossa. Sinisten riveissä debytoivat uusina niminä varmasti mielenkiintoiset paluumuuttajat Otso Korhonen (v. 2017 MiKi) ja Elias Palpatzis (v. 2017 JIPPO). Miehet aloittivat armeijan parisen viikkoa sitten ja tulevan kesän he edustavat KuFua.

Se on varmaa, että nuoria tullaan näkemään lauantaina JIPPO-pelissä, kuten kesän koitoksissakin. Ainakin Myan Doot ja mahdollisesti Hiltusen veljekset ovat myös KuFun käytettävissä lauantaina.

Muita mielenkiintoisia nimiä varmistuu perjantai-iltana, jolloin KuPS:n Suomen Cupin pelin jälkeen varmistuu, keitä pelaajia ei päässyt pelaamaan kyseisessä pelissä ja näitä miehiä nähdään sitten KuFu-paidassa. Tämä samankaltainen yhtälö on tarkoitus toteuttaa kesän sarja-otteluissakin niiltä osin, kun pelipäiviä saadaan soviteltua eri päiville. Näin ollen nuoret saavat joka viikolle tärkeän aikuisten pelinsä, sekä KuPS:n pelaajistosta vähille minuuteille jäävät omansa.

KuFun valmennuksesta JP Niskanen odottaa vesi kielellä lauantaita; "Ovathan nämä pelit kuitenkin se suola treenaamisen yhteydessä ja keskelle talvea on tärkeää saada koviakin pelejä. JIPPO-peli tuli hyvään saumaan ja se hyödyttää molempia osapuolia. Tärkeää on päästä aikuisten pelien tuntumaan, enkä usko sen olevan meille ongelma. Viime kesänä saimme runsaasti siitä oppia."

KuFu98 - JIPPO LA 20.1 klo 16.45 Kuopio-hallissa. Peliin on VAPAA PÄÄSY!